Как да поръчам

ВАЖНО!!! Поръчка можете да направите и на тел: 0889 328 641 / включително събота и неделя от 09:00 до 21:00 /, ние ще въведем всички необходими данни и ще ви изпратим поръчката!

За да направите поръчка е необходимо:

  • да изберете продукта, който желаете и да натиснете бутон „ПОРЪЧАЙ“, който се намира след описанието на продукта.
  • след това ще бъдете пренасочени към страницата със съдържанието на вашата количка, от където можете да коригирате бройките ( моля след корекция, натиснете „обновяване на количката“). Изберете начина на доставка ( при поръчки над 50 лева, автоматично дава БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) и натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ“. От БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и намалена цена можете да се възползвате и при покупка на комплект от 2, 3 или 5 бр. Доставката е безплатна както до офис на Еконт, така и до адрес.
  • Въведете данните за доставка: Задължителни полета са – Име и Фамилия, Адрес и Телефон. Важно!!! За да издадем данъчна фактура е необходимо да отбележите, че желаете такава ( като физическо или юридическо лице) и да попълните необходимите данни. Отбележете начина на плащане – „Плащане при доставка – ЕКОНТ (ППП)“
  • За завършване на поръчката е необходимо да сложите отметка, че се съгласявате с правилата и условията на сайта. След поставяне на отметката, натиснете бутон „ПОРЪЧВАМ“.

ВАЖНО!!! За да направите поръчка не е необходимо да правите регистрация!

Рила Хербал ЕООД е притежател на разрешителни с номера № ЦУ2000351 и ЦУ2000352 , издадени от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара на Тройни билкови формули „Power 3“ и „Имуно 3“

Ако сте Био-магазин, Аптека, Дрогерия или имате изградена дистрибуторска мрежа и искате да продавате нашите продукти, моля свържете се с нас на телефон 0889 328 641, за да Ви информираме за актуалните промоции!