Условия за доставка и фактуриране

Доставка
Доставката на поръчаните продукти се изпълняват от куриерски фирми „Еконт“ или „Спиди“ на територията на РБългария, както следва:

  • Безплатна доставка при покупка над 50 лв.
  • доставка до офис на куриера 3,90 лв
  • доставка до адрес на клиента 6,00 лв

Доставките се извършват в рамките на :

  • За поръчки получени до 15:00 часа, доставката се извършва следващия работен ден.
  • За поръчки получени след 15:00 часа, доставката се извършва на 2-рия работен ден , следващ датата на поръчката.

Потребителят има право да избере дали заявената и поръчана от него стока може да му бъде доставена директно на адрес, посочен от него, чрез куриер или да я вземе лично от офиса на избрания куриер.

Стойността на куриерските и транспортни разходи не е включена в цената на стоките. Стойността на доставката е както следва:

  • до адрес на клиента 6,00 лв
  • до офис на куриерска фирма 4,50 лв.

Срок на доставката: в период до 3 работни дни след приемането и обработването на поръчката. Доставчика си запазва правото да удължи срока на доставката с период до 30 работни дни, при обстоятелства различни от нормалните. Доставчика ще уведоми потребителя чрез имейл, в такъв случай, за обстоятелствата, възможностите и правата му.

Придружаващи документи:

Всяка направена поръчка пътува с придружаващ документ, с детайлно описание на данните на клиента, данните на търговеца, данни за поръчаните продукти, обща стойност, начин на плащане и начин на доставка.

Рила Хербал ЕООД е притежател на разрешителни с номера № ЦУ2000351 и ЦУ2000352 , издадени от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара на Тройни билкови формули „Power 3“ и „Имуно 3“

Фактуриране:

Фактурирането на поръчаните артикули се извършва след изрично заявяване на желание от страна на клиента.

Издаването на фактурата се извършва след приемане на стоката и заплащането и на куриера при избран начин на плащане Пощенски паричен превод или след получаване на средствата по банкова сметка на Рила Хербал при начин на плащане Директен дебит (Банков превод). Основанието за банков превод е индивидуалния номер на поръчка , изпратен по имейл от Рила Хербал ЕООД на клиента, в момента на получаване на поръчката.

Всички фактури ще бъдат издавани в съответствие с изискванията на ЗДДС и ще бъдат изпращани по електронен път, на посочения от клиента имейл адрес.