Тройна комбинирана билкова формула „Power 3“ 60 капсули – Бабини зъби, Дамяна и Златен корен

POWER 3 - БАБИНИ ЗЪБИ, ДАМЯНА И ЗЛАТЕН КОРЕН

P1 min 1

спомага за повишаване на либидото

Най-ценните качества на Бабини зъби са: повлияват либидото, подпомагат ерекцията, поддържат уринарния тракт, подпомагат простатата, подпомага сексуалния тонус.

Подпомага растежа на мускулната маса

Екстракта от Бабини зъби съдържа фурастанолови сапонини, които имат хормоно-регулиращо и мускулно-изграждащо действие, които са 40% в екстракта от билката, използвана за създаването на „Power 3”.

спомага за повишаване на половата потентност

Основното действие на Дамяна е в това, че допринася за увеличаването притока на кръв към интимните части и подпомага сексуалното представяне.

Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015

Спомага за увеличаване на енергията, силата и издръжливостта

Екстрактът от Златен корен и хранителните добавки, в които се влага се използват за повлияване на нервната система, адаптоген, бори умората, физическото и психическо изтощение, а от там се грижи и за здравето на сърцето.

изберете перфектната комбинация

34,80 лв

за 1 брой

P1 min 1

66,10 лв

за 2 броя с безплатна доставка

P2 безп min 1

92,90 лв

за 3 броя с безплатна доставка

P3 безп min 1

145,90 лв

за 5 броя с безплатна доставка

P5 безп min 1

Какви са съставките на „Power 3” ?

  • Tribulus Terrestris или още наричано у нас Бабини зъби или Демирбозан е топлолюбиво тревисто растение с пълзящи зелени стъбла. Екстракта от билката съдържа фурастанолови сапонини, които имат хормоно-регулиращо и мускулно-изграждащо действие, които са 40% в екстракта от билката, използвана за създаването на „Power 3”. Най-ценните качества на Бабини зъби са: повлияват либидото, подпомагат ерекцията, подпомагат увеличаването на мускулната маса, поддържат уринарния тракт, подпомагат простатата, подпомага сексуалния тонус.
  • Дамяна ( Turnera diffusa ) е наричана още от времето на древните маи „божествената билка“ , поради комплексната си полза за здравето на организма. Основното действие на Дамяна е в това, че допринася за увеличаването притока на кръв към интимните части и подпомага сексуалното представяне.
  • Rhodiola rosea или още наричано златен корен е многогодишно цъфтящо растение. Екстрактът от Златен корен и хранителните добавки, в които се влага се използват за повлияване на нервната система, адаптоген, тъй като екстрактът от растението подпомага тялото да се приспособи към промени в средата на живот – студ, жега, инфекции, физически стрес, надморски височини, бори умората, физическото и психическо изтощение, а от там се грижи и за здравето на сърцето.

Съдържание и прием на „Power 3” 

Съдържание на 1 бр. твърда желатинова капсула :

Препоръчителен прием :

  • 2 или 4 капсули дневно. За мъже над 55 годишна възраст 1 до 2 капсули дневно.
  • При дневен прием от 1 капсула, една опаковка е достатъчна за 60 дни.
  • При дневен прием от 2 капсули, една опаковка е достатъчна за 30 дни.
  • При дневен прием от 4 капсули, една опаковка е достатъчна за 15 дни.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Продуктът не е лекарствено средство! Не е заместител на разнообразното хранене! Продуктът не се препоръчва на лица под 18 години, бременни и кърмещи жени! Не се препоръчва на лица алергични към някоя от съставките! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

От кого може да се приема продукта?

Power 3” е подходящ както за мъже, така и за жени. Препоръчва се за лица над 18 години.

* Разрешение от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара № ЦУ2000351
Съхранение: След отваряне на опаковката съхранявайте на сухо, защитено от слънчева светлина място и далеч от малки деца.

Продуктът е хранителна добавка (билков екстракт ), който се предлага в аптечната мрежа без рецепта и е със свободна продажба! Произведен в България!