Как да поръчам

Най-лесният начин да направите поръчка е като ни се обадите на тел: 0889 328 641 / включително събота и неделя от 09:00 до 21:00 /, ние ще въведем всички необходими данни и ще ви изпратим поръчката!

Или да изберете продукта, който желаете и да натиснете бутон „КУПИ“, който се намира след описанието на продукта.

след това ще бъдете пренасочени към страницата със съдържанието на вашата количка, от където можете да коригирате бройките ( моля след корекция, натиснете „обновяване на количката“). Изберете начина на доставка ( при поръчки над 50 лева, автоматично дава БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА) и натиснете бутон „ПРОДЪЛЖИ“. При покупки под 50 лв. цената за доставка е 6.00 лв до офис на Еконт и 8.50 лв до адрес на клиент. От БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и намалена цена можете да се възползвате и при покупка на комплект от 2, 3, 5 или 10 бр. Доставката е безплатна както до офис на Еконт, така и до адрес.

Въведете данните за доставка: Задължителни полета са – Име и Фамилия, Адрес и Телефон. Важно!!! За да издадем данъчна фактура е необходимо да отбележите, че желаете такава ( като физическо или юридическо лице) и да попълните необходимите данни. Отбележете начина на плащане – „Плащане при доставка – ЕКОНТ (ППП)“

За завършване на поръчката е необходимо да сложите отметка, че се съгласявате с правилата и условията на сайта. След поставяне на отметката, натиснете бутон „ПОРЪЧВАМ“.

ВАЖНО!!! За да направите поръчка не е необходимо да правите регистрация!

Купи 2, 3, 5 или 10 бр с отстъпка и безплатна доставка !

Shopping Cart