НАШАТА МИСИЯ

Рила Хербал ЕООД е компания концентрирана върху мисията си да подпомогне хората в грижата за тяхното здраве, като им предостави висококачествени натурални билкови екстракти и уникални билкови комбинации. Вярваме, че в природата “има билка за всяка болка”. Въздействието на природните продукти е съпътствано с много по-малко странични ефекти за разлика от това на синтетичните. Синтетичните обикновено съдържат едно силно концентрирано активно вещество, докато билковите съдържат няколко подобни , които действат в синергия.

Продуктите на Рила Хербал ЕООД може да намерите в аптечната мрежа, био-магазини и дрогерии.
За да разберете дали някой от продуктите на Рила Хербал ЕООД го има в близост до Вашия район или град, можете да ни позвъните на 0889 328 641.

Прилагаме строг контрол и използваме единствено и само билкови екстракти с доказано качество и всички необходими сертификати за чистотата на суровините.

* Разрешениe от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара № ЦУ2000352 за Тройна комбинирана билкова формула ” Имуно 3″

* Разрешение от Българска Агенция по Безопасност на Храните за пускане на пазара № ЦУ2000351 за Тройна комбинирана билкова формула ” Power 3″

Ако сте Био-магазин, Аптека, Дрогерия или имате изградена дистрибуторска мрежа и искате да продавате нашите продукти, моля свържете се с нас на телефон 0889 328 641, за да Ви информираме за актуалните промоции!

Shopping Cart